Rovatok

Kedves Olvasó! Ezen rovatok segítségével még inkább betekintést lehet kapni Bencze életébe.

 

Színészként bevezeti az érdeklődőket a színházi élet csodálatos világába. Darabokról, színészekről, rendezőkről és persze Bencze színházi munkájáról is lehet itt olvasni. Mozirajongó is.Ami másnak a levegő, az Bencének a film. Itt tehát filmajánlókat, érdekességeket is lehet majd olvasni. 

Újságíróként Benczét sok minden érdekli, Élete egy szakaszában politikai publicistaként is dolgozott, ez egy sötét, leterhelő időszak volt. De a közélet iránti érdeklődése megmaradt. Ebben a rovatban most végre kiélheti a szabadságát, és olyan dolgokat is leírhat, melyet ma egy újságnál a szerkesztő valószínűleg nem hagyna jóvá. 

Bencze az újságírói műfajok közül az interjúkat szereti a legjobban. Ebben a rovatban hétköznapi emberek és ismertebb személyek bátorító, példaértékű, tanulságos történeteivel lehet majd találkozni. 

Bencze 2020-ban 5. éve vőfély és ceremóniamester. A rovatban a lagzikban szerzett tapasztalatairól számol be, illetve párok romantikus történeteit örökíti meg. 


Bencze ifipásztor. Szíve ég a fiatalokért. Ha megkérdeznéd tőle, hogy melyik a kedvenc hivatása a sok közül, minden bizonnyal ezt a területet nevezné meg. Legszebb, de egyben legnehezebb is. Amellett, hogy gyülekezeti és Krisztusban még nemhívő fiatalokkal foglalkozik, tanít egy gimnáziumban is. A rovatban vicces és megható történetek mellett, tanácsokat, és olyan eszmefuttatásokat is lehet majd olvasni, melyek korunk kihívásaira keresik a választ. 

A Gyakori kérdések önmagáért beszél. Ebben a rovatban az olvasók kérdéseire próbál meg Bencze válaszolni. Kérdéseket fel lehet tenni itt is, de email-ben is. 

Kedves Olvasó! Ezen rovatok segítségével még inkább betekintést lehet kapni Bencze életébe.

 

Vőfély / Ceremóniamester

Könyvbúvár

Bibliai igazság kertje

Mélyvíz

Gyakori kérdések